Bartók Világverseny

Március 26. éjfélig lehet jelentkezni a 2017-es hegedűversenyre

2017. március 13.

Kérjük az érdeklődőket, hogy ne az utolsó percekre hagyják az online jelentkezési űrlap kitöltését!

Az első alkalommal meghirdetett Bartók Világverseny és Fesztivál keretében 2017. szeptember 10-17. között megrendezendő nemzetközi hegedűverseny jelentkezési határideje 2016. március 26. vasárnap éjfél (Közép-Európai idő szerint). Az online jelentkezési űrlap kitöltése előtt mindenképpen tanácsos áttanulmányozni a jelentkezési anyagok listáját, a repertoárlistát, illetve az online űrlaphoz készített útmutatót.

Kérjük az érdeklődőket, hogy lehetőleg ne a március 26. éjfél előtti utolsó percekre hagyják az online jelentkezési űrlap kitöltését, és ha bármilyen kérdésük, kétségük vagy problémájuk volna, vegyék fel a kapcsolatot a Bartók Világverseny és Fesztivál titkárságával a bartokworldcompetition [at] lisztacademy [dot] hu email címen.

A feltöltött videókat háromtagú előzsűri – Szabadi Vilmos, Kapás Géza és Kováts Péter hegedűművészek, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem tanárai – értékelik majd, az online válogató fordulón megfelelt versenyzők listáját legkésőbb 2017. április 15-ig közzétesszük a verseny honlapján.