Bartók Világverseny

Jelentkezési anyagok - Hegedűverseny 2017

2016. december 12.

A személyes adatokat és a teljes versenyrepertoárt az ide kattintva elérhető (angol nyelvű) online jelentkezési űrlapon kell megadni.

A jelentkezési űrlaphoz az alábbi mellékleteket kell feltölteni:

  • Érvényes útlevél, vagy személyi igazolvány fénymásolata
  • Professzionális portréfotó (min. 2 MB, JGP)
  • Szakmai önéletrajz, feltüntetve a jelentkező iskoláit, szakmai tapasztalatait, ideértve a versenyeredményeket, mesterkurzusokat, színpadi produkciókat az utóbbi három évből(1000–3000 karakter, DOC / PDF)
  • A válogató fordulóhoz előírt három darab videófelvétele (mp4, egyenként max. 200 MB).

Csak kiváló minőségű, 2016. július 1. után készült felvételek elfogadhatók, hangfelvételeket és más formátumú videókat nem vesz figyelembe a zsűri. A felvételen látszódjon a kísérő (zongorista vagy hangszeres együttes), és ne legyen benne vágás. A videóra rögzített darabokat a versenyző szerepeltetheti versenyrepertoárjában is.

Csak hiánytalan jelentkezési anyagokat bírál el az előzsűri.

A verseny szervezői ingyenesen biztosítanak tapasztalt zongorakísérőket az élő fordulókba továbbjutó versenyzők számára. Amennyiben erre igényt tartanak, kérjük, jelezzék a jelentkezési űrlapon. (A jelentkezők saját zongorakísérőikkel is részt vehetnek a versenyen, ebben az esetben a kísérők minden költségét maguk állják.)

 

Jelentkezési határidő

2017. március 26.

 

Előjelentkezés

A 2017. február 15-ig jelentkezők 50% kedvezményre jogosultak a regisztrációs díjból, amennyiben továbbjutnak az őszi élő fordulókba (a 200 eurós díjat csak a továbbjutóknak kell megfizetniük.)

 

Értesítés a továbbjutásról

A továbbjutókról háromfős helyi zsűri dönt, a válogatón megfelelt versenyzők listáját legkésőbb 2017. április 15-ig közzétesszük.

 

Jelentkezési díj

200 Euro (csak az őszi Elődöntőbe beválogatott versenyzőknek kell megfizetniük)